Tanja van 't Hooft

Tanja Engel - van 't Hooft is een ambitieuze en jonge dansdocente van 26 jaar. Zij begon met lesgeven toen ze 15 jaar was. Na de middelbare school begon ze met een 4-jarige dansopleiding tot uitvoerend danser en dansdocente. Tanja heeft les gehad in uiteenlopende dansstijlen. Van klassiek ballet tot hiphop, van werelddans tot modern en van stijldansen tot showdance. Na de opleiding werkte ze onder meer bij Fitness de Kloek, Sheila's Showballet, Studio Les Tigres en Balletschool Louise. Onlangs behaalde Tanja haar diploma voor AALO advanced hiphop trainer.

Ze gaf les aan kinderen van 2 jaar tot ouderen van 65+ en alles daar tussenin. Daarnaast gaf ze workshops en cursussen op scholen en buitenschoolse opvang. Naast de ervaring als dansdocente heeft Tanja ook ruime ervaring als uitvoerend danser. Vanaf haar tiende danste ze in diverse shows en musicals. In 2009 ging ze naar New York om te dansen bij Broadway Dance Centre. Tot slot heeft Tanja ook hiphopwedstrijden gedanst. Hiphop is nu dan ook haar specialiteit.

Met haar groep heeft ze meegedaan aan zowel Nederlandse als Europese kampioenschappen. Al deze ervaring heeft haar veel gebracht, maar het allerliefste geeft ze les aan jongens en meiden die van dansen houden net zoals zij. Tanja is onwijs enthousiast en gemotiveerd om iedere danser naar een hoger level te brengen. Daarbij zorgt ze voor genoeg lol en nieuwe stijlen, zodat de lessen nooit hetzelfde zijn.


Mounia Abdi heeft onlangs de opleiding ‘AALO hiphop trainer’ met succes afgerond. Tevens is zij door Tanja binnen de dansschool opgeleid tot urban dansdocent. Ze is er nu klaar voor om de urban kids en urban teens lessen te gaan verzorgen. Mounia heeft de afgelopen drie jaar zeer veel wedstrijdervaring opgedaan en met zowel teams, duo als soliste vele nationale titels op haar naam.


 
 
 
 
 
 


 

ONZE SPONSORS